Boruto Episode 212: Julkaisupäivä, aika ja esikatselu paljastettu

Borutofanit odottavat innolla jakson 212 julkaisua. Tässä on kaikki, mitä tiedämme tulevan jakson julkaisuaikataulusta.

Edellisessä Bpruto-jaksossa näimme Chou-Chou, Inojin ja Shikadai törmäsivät Kakashiin. Fanit olivat iloisia nähdessään Copy Ninjan jälleen toiminnassa ja kohtaamassa Kashin Kojia. Ja nyt fanit ihmettelevät, kuinka asiat etenevät tulevassa animejaksossa.

Milloin Boruto Episode 212 tulee ulos?

Julkaisupäivä

Viime aikoina olemme nähneet useita suosittuja anime-ohjelmia pitävän tauon; kuitenkin,Borutonoudattaa edelleen viikoittaista julkaisuaikatauluaan. Episodi 212 on siis määrä julkaista sunnuntaina 22. elokuuta 2021.

Voit katsoa tulevan jakson osoitteessa Crunchyroll . Premium-käyttäjät saavat uuden jakson 22. elokuuta; Kuitenkin suoratoistoalusta antaa ilmaisille käyttäjille mahdollisuuden katsoa uudet jaksot viikkoa myöhemmin. Joten jos sinulla ei ole tilausta, voit katsoa jakson 212 ilmaiseksi 29. elokuuta 2021.

Julkaisuaika

Crunchyroll päivittääBorutokirjastoon uudella jaksolla klo 2.00 PDT (Pacific Timing). Julkaisun ajoitus on kuitenkin erilainen kaikille aikavyöhykkeestäsi riippuen.

Joka tapauksessa, jos sarja ei poikkea tavanomaisesta julkaisuaikataulustaan, voit odottaa seuraavan jakson saapuvan Crunchyrolliin tässä:

  • Tyynenmeren aika: 2:00 AM PDT
  • Keskiaika: 4:00 CDT
  • Itäinen aika: 5:00 AM EDT
  • Britannian aikaa: 10:00 BST
  • Euroopan aikaa: 11:00 CEST
  • Australian aika: 19:00 AEST

Boruto jakson 212 esikatselu

Mielenkiintoista on, että seuraavan jakson esikatselu on jo julkaistu, jotta saat käsityksen tulevasta.

Ensinnäkin jakso 212 on nimeltään 'Amado's Perfection', ja jakso paljastaa, että Amadon todellinen tarkoitus on voittaa Jigen. Sitä varten Amado haluaa useita piilotettuja aseita, ja yllättäen hänellä on jo yksi Hidden Leaf -kylässä, ja kaikki johtuu Kashin Kojin keräämästä tiedosta.