Dead By Daylight 'Midnight Grove' Halloween -tapahtuma 2021, julkaisuaika

Pelottava kausi on virallisesti käsillämme, mikä tarkoittaa, että on melkein aika hypätä upouuteenKuollut päivänvalossa'Midnight Grove' Halloween -tapahtuma, jonka on määrä alkaa myöhemmin tällä viikolla.

On hienoa aikaa vuodesta olla kauhuelokuvien, kuten esimKuollut päivänvalossa,Phasmofobia,Sammuva valo, ja paljon muuta, kun kehittäjät ympäri maailmaa valmistautuvat suuriin Halloween-aiheisiin tapahtumiin ja päivityksiin.

Mitä aika tekeeKuollut päivänvalossaHalloween-tapahtuma alkaa?

The Midnight Grove Halloween Event julkaistaanKuollut päivänvalossapäällä Torstaina 21. lokakuuta 2021 .

Valitettavasti Halloween-tapahtuman tarkkaa julkaisuaikaa ei ole paljastettu Kuollut päivänvalossatiimi . Kuitenkin aikaisempien päivitysten, lukujulkaisujen ja tapahtumien perusteella The Midnight Grove julkaistaan ​​todennäköisesti noin 8.00 PT / 11.00 ET / 16.00 BST .

Jos kehittäjät ilmoittavat virallisen julkaisuajan, päivitämme tämän artikkelin.

Mikä onKuollut päivänvalossa'Midnight Grove'?

Midnight Grove on nimi, joka on annettu tulevalleKuollut päivänvalossaHalloween-tapahtuma, joka kestää 21. lokakuuta - 4. marraskuuta.

Valitettavasti Midnight Grovesta tai sen faneille ei tiedetä paljon. Mutta aiempien vuosien perusteella pelaajille tulee todennäköisesti olemaan erityisiä koukkuja ja generaattoreita sekä erityisiä haasteita ja palkintoja.

Virallinen kuvausKuollut päivänvalossaWeb-sivusto antaa meille pienen vihjeen tulevasta tapahtumasta: 'Astu takaisin sumuun milloin tahansa 21. lokakuuta ja 4. marraskuuta välisenä aikana kokeaksesi kaikki vuosittaisen Halloween-tapahtumamme klassiset piirteet sekä muutamia uusia temppuja ja herkkuja.'

Pysy kuulolla virkailijastaKuollut päivänvalossa Verkkosivusto ja Viserrys Tili, sillä tarkemmat tiedot ja trailerit julkaistaan ​​ennen tapahtumaa.