Fortnite Pulga Locker Bundle - onko se saatavilla kaupasta?

Fortniteonnistuu edelleen hallitsemaan muita moninpelejä uusien kosmetiikan ja asujen suhteen. Joka päivä pelin tavarakauppa esittelee pelaajille jotain uutta ja hämmästyttävää.

Tänään (28. maaliskuuta)Fortnitejulkaisi Instagramissa kuvan, jossa kerrottiin, että paljon odotettu Pulga Locker -paketti on saatavilla tavarakaupassa.

Toistaiseksi pelaajat eivät kuitenkaan näe nippua missään kaupassa, ja he ihmettelevät miksi.

Lisää Fortnitea: Fortnite: Onko The Neymar Jr Skin -julkaisupäivä vuotanut?

Mitä Pulga Locker Bundle sisältää?

Jos mietit, mitä kosmetiikkaa Pulga Locker -paketissa on saatavilla, tässä on täydellinen luettelo:

  • Kuljettaja (sadonkorjuutyökalu): 500 V taalaa
  • Magic Wings (Glider) : 1200 V taalaa
  • Rainbow Rodeo (kääre): 500 V taalaa
  • Scrappy (Takaisin Bling): 1200 V taalaa
  • Sytytystulppa (asu) : 1200 V taalaa

Kuka on Pulga?

Siitä lähtien, kun Pulga Locker -paketti vuoti,Fortnitepelaajat ovat kysyneet yhtä asiaa,'Kuka on Pulga?'



No, Pulga on kuuluisa brasilialainenFortnitestreamer, joka on myös TeamLiquidin jäsen. Pelaajalla on yli 400 000 seuraajaa Twitchissä ja 260 000 seuraajaa Instagramissa. Sen lisäksi, että Pulga luo hämmästyttävää sisältöä Twitchissä, se on myös FNCS-duovoittaja. Joten ei ole ihme, miksi Epic päätti omistaa kokonaisenFortnitekosmetiikkapaketti soittimeen.

Milloin Fortnite Pulga Locker Bundle on saatavilla?

Tällä hetkellä Pulga Locker -paketti ei ole saatavilla pelin tavarakaupassa. Kuitenkin,FortnitePaketin kuvan vahingossa julkaiseminen vahvistaa, että se on saatavilla tämän illan tavarakaupassa.

Yleisesti,Fortnitepäivittää tuotekauppaa päivittäin klo 00:00 UTC, 17:00 PT, 20:00 ET. Se tarkoittaa todennäköisesti sitä, että pelaajien pitäisi pystyä ostamaan Pulga Locker -paketti 29. maaliskuuta.