Grimen julkaisuaika, alustat, ilmainen esittely ja järjestelmävaatimukset

TheLikajulkaisuaika on asetettu aikaisemmälle aamulla eurooppalaisille pelaajille, mikä tarkoittaa, että voisit luultavasti aloittaa uuden viikon Souls-tyyppisellä 2D-toimintaseikkailupelillä.

Seuraava Hidetaka Miyazakin ja FromSoftwaren studioiden hardcore-toimintaroolipeli on kuukausien päässä, joten Souls-faneille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin pelata muiden kehittäjien vaihtoehtoisia vaihtoehtoja.

Likaon yksi tämän vuoden lupaavista Soulsin kaltaisista indieistä. Clover Biten kehittämä peli on synkkä seikkailu 2D-vankityrmissä, jotka ovat täynnä outoja ja demonisia pomoja ja vihollisia.

  • TSEKKAA TÄMÄ : Zombien pelaaminen COD Mobilessa – elokuun 2021 päivitys

Likasiinä on tumma ja ainutlaatuinen maailmanmuotoilu, mikä tekee siitä erityisen kokemuksen indie-budjettinsa suhteen. Peli onnistui saavuttamaan parhaan visuaalisen taiteen palkinnon showcasellaan Taipei Game Show 2021 -tapahtumassa.

Jos aiot pelata tätä peliä heti sen julkaisun jälkeen, katsotaanpa pelin julkaisupäivän ja -ajan yksityiskohtia.

Grimen julkaisupäivä ja -aika

Likaon saatavilla 2. elokuuta. Alta voit tarkistaa pelin julkaisuajan kullakin alueella.

  • 23.00 PT (1. elokuuta)
  • 2.00 ET (2. elokuuta)
  • 6.00 GMT (2. elokuuta)
  • 7.00 BST (2. elokuuta)
  • 8.00 CEST (2. elokuuta)
  • 15.00 JST (2. elokuuta)

Grime-alustat ja järjestelmävaatimukset

Likatulee saataville Stadialle ja PC:lle. Pelin PC-versiota voi pelata sekä Windows- että Mac-käyttöjärjestelmissä.



Toivottavasti se on vähän teknisesti ystävällinen peli, ja monet järjestelmät voivat käyttää sitä ilman vaikeuksia.

MINIMI:

  • SINÄ: Windows 10
  • Prosessori: Intel i5 3470 tai AMD vastaava
  • Muisti: 4 Gt RAM-muistia
  • Grafiikka: Nvidia GeForce 960 tai AMD vastaava
  • DirectX: Versio 10
  • Varastointi: 10 Gt vapaata tilaa

HintalappuLikaon vielä tiedossa, koska kehittäjä ei ole sallinut pelin ennakkoostoa. Voit kuitenkin nyt asentaa pelin ilmaisen demon ja pelata sitä. Voit siirtää edistymisesi pääpeliin, jos päätät ostaa sen myöhemmin.

Lika käynnistyy PC:llä elokuun 2. päivänä. Kehittäjät eivät ole määrittäneet konsolin julkaisusuunnitelmia.