Kingdom Anime Episode 6, kausi 3 – Missä katsoa, ​​julkaisuaika

Kuningaskuntakausi 3 on vihdoin taas täydessä vauhdissa, ja sen jälkeen on tulossa uusia jaksoja jaksot 1-4 , koska anime viivästyi pandemian vuoksi – tässä on jakson 6 julkaisupäivä ja -aika sekä katsomispaikka.

Kingdom Anime kauden 3 jakson 6 kuvakaappauksia

Kuten lähes kaikki muut animesarjat, Japanin virallinen sivusto /Kuningaskuntatarjoaa spoilereita esikatselutiivistelmiä jokaisesta jaksosta. Olen kuitenkin pahasti jäljessäKuningaskuntaenkä voi ottaa riskiä yrittää kääntää näitä ilman vaadittua jatkuvaa tarinatietoa. Sellaisenaan en sisällytä spoilereiden yhteenvetoa tavalliseen tapaan animepostauksiini. Meillä on kuitenkin edelleen alla olevat esikatselukuvakaappaukset:

Kingdom kausi 3 jakso 6 kuvakaappauksia 1Kingdom kausi 3 jakso 6 kuvakaappauksia 4

Kingdom kausi 3Jakson 6 julkaisuaika ja päivämäärä

Kingdom kausi 3esitetään ensimmäisenä Japanissa joka sunnuntai NHK-kanavalla klo 24:10 JST / 11:10 AM ET / 8:10 AM PT. Myöhemmin Amerikassa,Kingdom kausi 3tulee saataville seuraavana ajankohtana:

  • Itäinen aika: klo 14.40 ET sunnuntaina 9. toukokuuta
  • Tyynenmeren aika: klo 11.40 PT sunnuntaina 9. toukokuuta
  • Keskiaika: klo 13.40 CDT sunnuntaina 9. toukokuuta
  • Ison-Britannian aikaa: klo 19.40 BST sunnuntaina 9. toukokuuta
  • Euroopan aikaa: 20.40 CEST sunnuntaina 9. toukokuuta
  • Australian aika: klo 4.40 ACST maanantaina 10. toukokuuta

Mistä katsellaKingdom kausi 3

Kuningaskuntaon simulcastina Funimaatio Amerikassa. Tarvitset Premium-tilin nähdäksesi uusimman jakson. Joka kerta kun uusi jakso julkaistaan, edellinen jakso on ilmainen. Joten jos et halua uppoutua Premiumiin, mutta haluat silti pysyä laillisuudessa, voit odottaa joka viikko ja katsoa sarjan ilmaiseksi yhden jakson viiveellä.

LisääKuningaskunta

Kuningaskuntaon alun perin Yasuhisa Haran kirjoittama ja kuvittama manga vuodesta 2006 Shuukan Young Jumpissa. Japanissa on toistaiseksi 59 osaa. Ennen sarjoittamistaKuningaskunta, Yasuhiha Hara oli merkittävin Takehiko Inouen assistentti (Slam Dunk, Vagabond) pyörätuolikoripallomangan alkuvuosinaTodellinen.

Sijaitsee sotivien valtioiden aikana (sama aikakausi nähtiin vuonnaKolmen valtakunnan romantiikkaainspiroituja pelejä, kuten Shin Sangoku Musou / Dynasty Warriors ), tarina seuraa Shiniä, nuorta poikaa, josta kasvoi kenraali, sekä erilaisia ​​politiikkaa, kunnianhimoa, kuninkaallisia juonia ja taisteluita, joihin hän osallistuu.

  • KUNINGASKUNTA MANGA – Viimeisin luvun julkaisupäivä ja yksityiskohdat

On myös tärkeää huomata, että joka viikko,KuningaskuntaTwitter jakaa erityisiä keskusteluja joidenkin seiyuun kanssa: Masakazu Moritan, joka äänestää Shinin, ja Kesäkuu Fukuyama , joka äänittää Ei Sein. On ehdottomasti mielenkiintoista tarkistaa, puhutko japania: