Legend of Mana HD Remaster Arvioitu julkaisupäivä ja -ajat

KlassikkoLegenda ManastaSquare Enixin sarja tekee paluun tässä kuussa HD-remasterina, joka palauttaa fanit Fa'Dielin maailmaan. HD-remaster julkaistaan ​​Nintendo Switchille, PS4:lle ja Steamille.

Fanit tapaavat jälleenLegenda Manastaikimuistoiset hahmot pyrkiessään löytämään manapuun. Peliin liittyy uudelleen järjestetty ääniraita, ja pelaajat voivat valita, kuuntelevatko he remasteroitua versiota vai alkuperäistä.

Remasteriin sisältyy myös muita ominaisuuksia, kuten mahdollisuus sammuttaa vihollisen kohtaamiset ja Ring Ring Land -minipeli.

Legenda Manasta Julkaisupäivä ja -ajat

Nintendo Switch

Legenda Manastajulkaistaan ​​Nintendo Switchille 24. kesäkuuta 2021, ja nämä ovat likimääräiset julkaisuajat.

merkintä: Ennakkotilatut pelit ovat yleensä saatavilla julkaisua edeltävänä iltana.

  • Tyynenmeren aika: 13:00 PDT
  • Keskiaika: 15:00 CDT
  • Itäinen aika: 16 PM EDT
  • Britannian aikaa: 14:00 BST
  • Euroopan aikaa: 14:00 CEST
  • Intian aikaa: klo 18

PS4

Legenda Manastajulkaistaan ​​PS4:lle 24. kesäkuuta 2021, ja nämä ovat likimääräiset julkaisuajat.

  • Tyynenmeren aika: 21 PM PDT
  • Keskiaika: 12 AM CDT
  • Itäinen aika: 1 AM EDT
  • Britannian aikaa: 12.00 BST
  • Euroopan aikaa: 12.00 CEST

Steam

Legenda Manastajulkaistaan ​​Steamissa 24. kesäkuuta 2021, ja nämä ovat likimääräiset julkaisuajat.



  • Tyynenmeren aika: 10 AM PDT
  • Keskiaika: 12 PM CDT
  • Itäinen aika: 13:00 EDT
  • Britannian aikaa: 18:00 BST
  • Euroopan aikaa: 19 PM CEST
Legend of Mana | Ilmoita Traileri

Legenda ManastaEnnakkotilausbonukset

PS4

PlayStation-omistajat, jotka ennakkotilaa peli ennen 23. kesäkuuta saa digitaalisen bonuksen mukautetunLegenda Manastateema sekä kymmenen avataria.

Steam

PC-pelaajat saavat myös ennakkotilaus bonusLegenda Manastataustakuva.