Mushoku Tensei, jakso 15, julkaisupäivä, aika ja katsomisohjeet

**Varoitus – spoilereita tulossa jaksolle 14**

Mushoku Tensei: Työtön reinkarnaatioon pitkällä kauden 1 toisessa osassa, ja sitä ennen käsittelemme viimeisimmän jakson julkaisupäivän ja -ajan sekä keskustelemme myös siitä, missä voit katsoa sen.

Animen viimeiset jaksot on listattu kauden 2 alle, mutta näiden jaksojen katsotaan olevan suurelta osin edelleen kauden 1 sisällä.

Mushoku Tensei -jakson 15 julkaisupäivä

Mushoku Tensei: Työtön reinkarnaatioJakson 15 on määrä julkaista sunnuntaina 24. lokakuuta 2021. Fanit Japanissa voivat katsoa uuden jakson maanantaina 25. lokakuuta.

Jakson 15 nimi on 'Slow Life in the Doldia Village', ja tuleva osa käsittelee todennäköisesti jakson 14 paljastuksia.

Jaksossa 14 Rudeus ja Hanhet vangittiin ja he pystyivät osoittamaan ominaisuutensa vasta, kun joukko salakuljettajia hyökkäsi vankilaan varastaakseen pedon lapset. Lopulta pariskunta onnistui auttamaan kyläläisiä.

Galluksen paljastui olleen salakuljettajien ruorissa, ja hän piti häntä petturina, ja Rudeus onnistui kukistamaan hänet pyhän pedon avulla.



Kun Rudeus tapasi Eriksen, saamme tietää, että tämän isoisä oli teloitettu Mana Surgesta.

Julkaisuaika

Mushoku Tensei: Työtön reinkarnaatioJakson 15 arvioitu julkaisuaika on 24. lokakuuta klo 9.00 PDT. Julkaisuaika voi kuitenkin vaihdella riippuen siitä, missä päin maailmaa asut.

Alla olemme listanneet jakson 15 julkaisuajat eri puolilta maailmaa:

  • Tyynenmeren ajoitus: 9 AM PDT
  • Itäinen ajoitus: 12 PM EDT
  • Brittiläinen ajoitus: 17 PM BST
  • Eurooppalainen ajoitus: 18 PM CEST
  • Intialainen ajoitus: 21.30 IS

Mistä katsoa

Mushoku Tensei: Työtön reinkarnaatioon Funimation-yksinoikeus, mikä tarkoittaa, että suoratoistopalvelun tilaajat voivat katsoa jakson 15 sen julkaisupäivänä. Ilmaisen Funimationin käyttäjien on odotettava ylimääräinen viikko ennen kuin he voivat katsoa seuraavan osan.

Uusin jakso on myös tilaajien katsottavissa Hulun kautta.