New World -päivitys ja palvelimen seisokkiaikataulu tänään

Uusi maailmasaa upouuden päivityksen myöhemmin tänään (23. marraskuuta), mutta valitettavasti sen mukana tulee palvelinkatkoja kaikilla alueilla.

VaikkaUusi maailmapalvelimet ovat offline-tilassa huoltoa varten, voit tarkistaa viralliset korjaustiedot tässä artikkelissa sekä ajan, jonka kuluessa palvelimet palaavat verkkoon.

Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää 23. marraskuutaUusi maailmapäivitys ja palvelimen seisokkiaika.

Uusi maailmaPalvelimet poissa tänään (23. marraskuuta)

Virkamiehen mukaanUusi maailmaTwitter-tili, kaikki palvelimet otetaan offline-tilaan seuraavina aikoina huoltoa varten, 6 AM PT / 9 AM ET / 14:00 GMT .

Uusi maailma's23. marraskuuta palvelimen seisokkien odotetaan kestävän 3 tuntia upouuden päivityksen toteuttamiseksi. Tänä aikana käyttäjät eivät voi pelata. Ellei mitään ongelmia ilmene,Uusi maailmapalvelimet tulee palauttaa verkkoon osoitteessa 9.00 PT / 12.00 ET / 17.00 GMT .

Tänä aikana tehdään erilaisia ​​virheenkorjauksia ja muutoksia. Pelaajat voivat tutustua virallisiin korjauspäivityksiin alla saadakseen selville, mitä 23. marraskuuta palvelimen ylläpito tarkalleen ottaen on tarkoitettu. Pelaajien ei tarvitse ladata uutta korjaustiedostoa, koska muutokset tulee tehdä pelin palvelinpuolella.

Uusi maailmaPatch Notes

Alta löydät viralliset korjaustiedot 23. marraskuuta New World -päivitykselle. Seuraava luettelo muutoksista on otettu suoraan Uusi maailmafoorumisivusto .

  • Vähemmän tapauksia, jolloin aika ohittaa päivät eteenpäin välittömästi maailmassa
  • Korjattu virhe, jossa jotkin ruuhkaiset taistelutilanteet johtaisivat siihen, että pelaajat näyttävät jäätyneiltä ja muita tiloja ei voitu välittää käyttäjälle liiallisen kaistanleveyden kulutuksen vuoksi.
  • Korjattu harvinainen palvelinvirhe