Nintendo Eshop Maintenance - Palvelimen tila

Nintendo ilmoitti hätähuollon Eshop-palvelimille, ja kauppa pysyy offline-tilassa useita tunteja, milloin se palaa verkkoon?

Päivitys: The Nintendo Eshop-palvelimet palasivat verkkoon klo 10.10 ET. Alkuperäinen tarinamme on edelleen alla.

Mitä tapahtui Eshop-palvelimille?

Nintendo ilmoitti ensin japanilaisen asiakaspalvelun Twitterin kautta äkillisestä Nintendo Eshop -palvelimien 'hätähuollosta' tiistaina 6. huhtikuuta 2021 klo 5.40 ET / 2.40 PT / 10.40 GMT.

Toisin sanoen tällä hetkellä Eshop ei ole käytettävissä Switchillä, etkä voi ostaa tai ladata uusia pelejä digitaalisesti ennen kuin ylläpito on päättynyt.

The verkon tila Englanninkielinen sivu kertoo myös, että huolto on edelleen kesken. Nintendo ei antanut erityistä syytä perustella äkillistä huoltoa, mutta on tärkeää huomata, että vaikka kyseessä on 'hätähuolto', se ei välttämättä ole jonkinlainen vakava ongelma.

Nintendo Switchillä oli omansa Katso 12.0.0 päivitys muutama tunti sitten, joten on todennäköistä, että tämä huolto ajoitettiin päivityksen mukaisesti. On myös mahdollista, että Ver 12.0.0 -päivitys loi jonkinlaisen odottamattoman virheen Eshopissa, joka tarvitsi korjauksen mahdollisimman pian.



Milloin Nintendo Eshopin huolto päättyy?

Toistaiseksi Nintendo ei ole jakanut arviota huollon päättymisestä, joten voit vain odottaa. On kuitenkin tärkeää huomata, että vaikka Nintendo Eshop on alhaalla, se ei ole kuin pelien verkkopalvelimet ovat alhaalla, joten voit silti pelataMonster Hunter Risekavereidesi kanssa.

  • POKEMON-LEGENDIT ARCEUS – 5 asiaa, joissa haluaisimme nähdäPokemon BOTW

Lisäksi on mielenkiintoista huomata, että kello 9.23 ET, japanilainen asiakaspalvelu twitter jakoi toisen päivityksen. 'Pahoittelemme, että huolto on edelleen kesken. Pahoittelemme häiriötä ja pyydämme kärsivällisyyttä.' Tämä tarkoittaa, että huolto ei näytä loppuvan pian.

Ilmoitamme sinulle mahdollisimman pian, kun verkkokaupan huolto päättyy.