One Piece Episode 996 -julkaisupäivä, -aika ja -paikka

Yksi kappalefanit odottavat innolla jakson 996 virallista julkaisua. Tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää tulevan jakson julkaisuaikataulusta.

Perustuu Eiichiro Odan kirjoittamaan ja kuvittamaan japanilaiseen mangaan,Yksi kappaleon yksi suosituimmista animesarjoista tällä hetkellä. Se seuraa Monkey D. Luffyn matkaa, joka pyrkii tulemaan seuraavaksi merirosvojen kuninkaaksi. Anime on kriitikoiden ylistämä sen uskomattoman tarinan ja hahmojen vuoksi. Toei-animaatio esitti animen vuonna 1999, ja siitä lähtienYksi kappaleon tullut kulttuurinen ilmiö.

Yksi kappalenoudattaa viikoittaista julkaisuaikataulua, ja juuri nyt kaikki odottavat innolla jakson 996 julkaisua.

Miksi One Piece Episode 996 viivästyi

Aluksi jakso 996Yksi kappalepiti julkaista sunnuntaina 17. lokakuuta 2021. Fuji TV:n virallinen verkkosivusto kuitenkin vahvisti, että anime on tauolla. Aluksi kerrottiin, että viivästys johtui Tokion maratonin lähetyksestä. Maraton on kuitenkin siirretty maaliskuulle 2022.

Joka tapauksessa studio viivytti jaksoa 996, jotta odotettu O:n 1000. jaksoei palavoi julkaista 21. marraskuuta. Hyvä asia on kuitenkin se, että viikon tauon jälkeen seuraava jakso on vihdoin lähellä virallista julkaisuaan.

Milloin One Piece Episode 996 tulee ulos?

Julkaisupäivä

Kun kirjoitat tätä viestiä,Yksi kappaleJakson 996 on vahvistettu julkaistavan tällä viikolla lauantaina 23. lokakuuta tai sunnuntaina 24. lokakuuta 2021 sijainnistasi riippuen.



Voit katsoa kaikki jaksotYksi kappalepäällä Crunchyroll suoratoistoalusta. Premium-käyttäjille jakso on saatavilla 24. lokakuuta; ilmaisten tilaajien on kuitenkin odotettava 31. lokakuuta, jotta he voivat katsoa jakson.

Julkaisuaika

Crunchyroll päivittää yleensä alustan uudellaYksi kappalejaksot klo 19 PDT; julkaisun ajoitus voi kuitenkin vaihdella alueesi mukaan.

Joka tapauksessa, jos jakso 996 ei viivästy enää, voit katsoa sen näillä aikavyöhykkeillä:

  • Tyynenmeren aika: 19.00 PDT (lauantai 23. lokakuuta)
  • Keskiaika: 21.00 CDT (lauantai 23. lokakuuta)
  • Itäinen aika: 22.00 EDT (lauantai 23. lokakuuta)
  • Ison-Britannian aikaa: 3.00 BST (sunnuntai, 24. lokakuuta)
  • Euroopan aikaa: 4.00 CEST (sunnuntai, 24. lokakuuta)
  • Intian aikaa: 7.30 IST (sunnuntai 24. lokakuuta)
  • Korean aika: 11.00 KST (sunnuntai, 24. lokakuuta)
  • Australian aikaa: 12.00 AEST (sunnuntai, 24. lokakuuta)

One Piece 1000. jakso on melkein täällä

Yksi kappalemanga on jo julkaissut yli 1000 lukua, jotka on koottu yli 100 osaan. Ja nyt animesarja saavuttaa pian saman virstanpylvään. Jakson 996 viivästyessä ensi viikolle, 1000Yksi kappalejakso julkaistaan ​​nyt 21. marraskuuta 2021. Tietysti 1000 jakson suorittaminen olisi valtavaa Toei Animationille, ja siksi studio on jo alkanut kiusata tulevaa tapahtumaa teaser-visuaaleilla.

Yllä olevan teaservisuaalin lisäksi Toei Animation julkaisi äskettäin trailerin 1000. jaksosta. Trailerin katsomisen jälkeen on turvallista sanoa, että jaksosta tulee massiivinen animaation, ääninäyttelijän ja tietysti tarinankin suhteen.

Jakson 1000 teaser | Yksi kappale

Onko tällä viikolla uusi One Piece Manga -luku?

Kuten anime,Yksi kappalemanga oli myös tauolla viime viikolla; Kuitenkin on vahvistettu, että manga palaa tauolta tänä viikonloppuna. The spoilereita luvut 1029 ovat jo kaikkien luettavissa, ja virallinen luku on luettavissa Vizissä tänä sunnuntaina 24. lokakuuta 2021.