Pokemon esittelee - Katsominen, aloitusaika ja paljon muuta

Pokemon Company ja Nintendo ovat paljastaneet, että uusi Pokemon Presents -esitys on vihdoin tulossa tällä viikolla. Näin voit katsoa seuraavan Pokemon Presentsin ja mihin aikaan se saa ensi-iltansa aikavyöhykkeelläsi.

Siitä on jo jonkin aikaa, kun Pokemon-fanit saivat uuden Presents-esityksen, tarkalleen melkein 5 kuukautta. Mutta nyt odotus on vihdoin ohi, sillä seuraava Pokemon Presents järjestetään keskiviikkona 18. elokuuta.

Pokemon esittelee

Pokemonin virallinen Twitter-tili on jo antanut esikatselun siitä, mitä on tulossa seuraavassa Pokemon Presentsissä. Fanit voivat odottaa The Pokemon Companyn esittelevän lisää tulevaa peliäPokemon Brilliant Diamond ja Shining Pearlyhtä hyvin kuinPokemon Legends: Arceus.

Fanit odottavat innokkaasti lisää molempia tuleviaPokemonnimikkeitä, sillä viralliseen julkaisuun on vielä aikaa. Tällä hetkellä,Pokemon Diamond ja Shining Pearlsen julkaisupäivä on 19.11.2021 jaPokemon Legends: Arceuson vielä kauemmin päässä, julkaistaan ​​28. tammikuuta 2022.

Mitä yksityiskohtia tarkalleen The Pokemon Company tulee jakamaan tulevista nimikkeistään, on mysteeri, mutta olemme kaikki pitäneet peukkuja, että se on täynnä pelattavaa.

Kuinka katsoa Pokemon-esityksiä 18. elokuuta

Tuleva Pokemon Presents -esitys pidetään keskiviikkona 18. elokuuta 2021.



Jos mietit, kuinka voit katsoa Pokemonin tulevan videoesityksen, se näkyy heidän virallinen YouTube-kanava seuraavina aikoina:

  • 6 AM PT
  • 9 AM ET
  • 14:00 BST

Älä huoli, jos et voi katsoa sitä ilmoitettuina aikoina, sillä koko esitys pysyy saatavilla Pokemon YouTube -kanavalla katsottavaksi uudelleen myöhempänä ajankohtana.