Rainbow Six Siege -päivitys Y6S4.1 Patch Notes 14. joulukuuta

Rainbow Six SiegeY6S4.1-päivitys julkaistaan ​​yli tunnin kuluttua, ja se tarjoaa joitain korjauksia tunnettuihin ongelmiin uuden kauden julkaisun jälkeen sekä mahdollistaa Snow Brawl -tapahtuman.

On kulunut muutama viikko siitä, kun saimme virallisesti käsiimme Y6S4:nRainbow Six Siege, ja tänään saapuu kauden ensimmäinen päivitys upouudella rajoitetun ajan tapahtumalla.

  • TSEKKAA TÄMÄ : Kaikki uudet autot GTA Onlinen 'The Contract' DLC -päivityksessä

Lukuun ottamatta Snow Brawlia, joka antaaRainbow Six Siegeluminen ulkoasu tapana juhlistaa talvea ja joulua, uusi päivitys korjaa myös joitain käyttöliittymävirheitä, jotka ovat aiheutuneet uuden kauden massiivisesta käyttöliittymäuudistuksesta.

Lisäksi uusi päivitys tuo takaisin vain Headshot-vaihtoehdon Training Groundsin matchmaking-asetuksiin. Tutustu täydet korjaukset alhaalla:

Rainbow Six Siege Y6S4.1 Patch Notes

HUD Tweak

  • Lisätty pelin sisäinen kytkin, jolla voit näyttää tai piilottaa käyttäjäkortin tukitilassa.

Virheenkorjauksia

  • Pelin kulku
    • KIINTEÄ – Käänteinen ystävällinen tulikuvake ei näy kierroksen lopun toiston aikana, jos viimeinen seisova puolustaja eliminoi panttivangin.
    • KORJATTU – Vain headshot -asetus puuttuu Matchmaking Preferences for Training Grounds -asetuksista.
    • KORJATTU – Kun Thatcherin EMP Grenade poistaa Thornin Razorbloom Shellin käytöstä, pisteytysviestissä nimetään Thornin ainutlaatuinen kyky Thatcherin sijaan.
    • KORJATTU – Rynnäkkökiväärillä varustetut tekoäly vastustajat eivät ammu PS5:n harjoituskentillä olevia pelaajia.
  • Taso suunnittelu
    • KORJATTU – törmäys-, tuho-, leikkaus- ja valaistusongelmat eri kartoilla.
    • KORJATTU – Useita ongelmia ilmanpoistolaitteen istuttamisessa tai poimimisessa tietyille alueille eri kartoilla.
    • KORJATTU – LOD- ja LOS-ongelmat eri kartoilla.
  • Operaattorit
    • KORJATTU – Kun Mag-NET-laite räjähtää ja eliminoi panttivangin, se lasketaan vahingossa tapahtuneeksi kuolemaksi Wamain käänteisen ystävätulituksen sijaan.
  • Käyttäjäkokemus
    • KORJATTU – Useita käyttöliittymäongelmia.
    • KORJATTU – Erilaisia ​​ääni- ja SFX-ongelmia.
    • KORJATTU – Erilaisia ​​lokalisointiongelmia.
    • KORJATTU – Erilaisia ​​räätälöintiongelmia.
    • KIINTEÄ – Mikrofoni pysyy auki Push To Talk -painikkeen vapauttamisen jälkeen.
    • KIINTEÄ – Suorituskyky putoaa 30 kuvaan sekunnissa, kun mikä tahansa univormu korostetaan Battle Passin Progression-osiossa.
    • KORJATTU – Suorituskyky heikkenee selatessasi ja avattaessa Alpha Packeja.
    • KIINTEÄ – Väärä ostovaihtoehto on korostettu Get Packs -sivupaneelissa.
    • KIINTEÄ – Kaksi ensimmäistä Battle Pass -tasoa näkyvät lukittuina, kun seuraavan tason lukitus avataan.

Muista, että tämän päivityksen ylläpito alkaa tänään klo 6.00 PT/9.00 ET/14.00 UTC/15.00 BST/16.00 CEST. Kehittäjän mukaan odotettavissa on tunnin seisokkiaika ennen kuin peli tulee takaisin verkkoon.

Rainbow Six Siegeon nyt saatavilla PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X:lle, Xbox Series S:lle ja PC:lle.