Rust Console Edition -päivitys 1.08 ja Patch Notes tänään

Upouusi Hotfix-päivitys otetaan käyttöönRust: Console Editionmyöhemmin tänään (11. lokakuuta) ja tuo pelin versioon 1.08.

Fanien ei pitäisi odottaa suuria muutoksia tai sisällön osia tämän päivän päivityksessä, koska se on yksinkertaisesti hotfix-korjaus virheenkorjauksille ja elämänlaadun parannuksille. Kehittäjien mukaan tämän päivän päivityksen tarkoituksena on ratkaista muun muassa autotallin oveen liittyvä ongelma.

Se oli myös vain muutama päivä sitten Korjaus 1.07 julkaistiin, joka sisälsi upouuden Skin Storen ja pitkän luettelon virheenkorjauksista. Niille, jotka eivät ole siirtyneet konsoliversioonRuosteäskettäin uusi Skin Store sisältää runsaasti uusia Common-, Rare- ja Epic-paketteja, joita pelaajat voivat ostaa.

Lisätietoja aiheestaRust: Console EditionSkin Store löytyy heidän virallinen nettisivu , tai jatka lukemista saadaksesi lisätietoja uusimmasta 1.08-korjauksesta.

Mikä aika onRust: Console EditionPäivittää?

Virkamiehen mukaan Rust: Console EditionViserrys Uusin Hotfix Patch julkaistaan ​​sekä Xbox- että PlayStation-konsoleissa osoitteessa 8.00 PT / 11.00 ET / 16.00 BST .

Tällä hetkellä ei ole tiedossa, kuinka suuri korjaustiedoston koko on, mutta koska tämän päivän päivityksen odotetaan sisältävän vain muutamia virheenkorjauksia ja elämänlaadun parannuksia, fanien ei pitäisi odottaa suurta latausta.

Rust: Console Edition– 1,08 Patch Notes

Katso viralliset korjaustiedot 11. lokakuutaRust: Console Editionalla oleva päivitys, joka tuo pelin nyt versioon 1.08.

  • Korjattu autotallin oven törmäykset. Pelaajien pitäisi pystyä käyttämään hyppyjä uudelleen.
  • Korjattu puuttuva kehys varsijousen tähtäysanimaatiossa.
  • Korjasin vasaran pätkivän animaation pitämällä sitä kiinni.
  • Lisätty virheenkorjausta ihokauppaan Australian ongelmien seuraamiseksi.
  • Korjattu kolari ihokaupassa.