Rust December -päivityksen julkaisuaika ja korjaustiedot tänään

Kuukauden ensimmäinen torstai on koittanut, mikä tarkoittaa aivan uuttaRuostePC-päivitys julkaistaan ​​myöhemmin tänään (2. joulukuuta) ja sisältää runsaasti uutta sisältöä ja muutoksia.

Jos haluat tietää, mitä vuoden 2021 viimeinen päivitys sisältää, voit tarkistaa kaikki tiedot tästä artikkelista, mukaan lukien virallisen julkaisuajan.

RuosteJoulukuun päivityksen julkaisuaika

Seuraava päivitys PC-versiolleRuostejatkuu livenä Torstai 2. joulukuuta 2021 .

MukaanRuosteTwitter-tili, tämän päivän päivityksen virallinen julkaisuaika on 11.00 PT / 14.00 ET / 19.00 GMT . Kaikki palvelimet otetaan kuitenkin offline-tilaan osoitteessa 8.00 PT / 11.00 ET / 16.00 GMT suorittaakseen palvelimen ylläpidon ja valmistautuakseen uuteen kuukausittaiseen päivitykseen.

RuosteJoulukuun päivitystiedot

Alta löydät viralliset korjaustiedot 2. joulukuutaRuostePC-päivitys, joka on nyt julkaistu!

OMINAISUUDET

  • Paranneltu First Person spectate
  • Kaivinkoneen syöttö putoaa

PARANNUKSET

  • Kaivinkone 2,5x enemmän tuottoa
  • Epäonnistunut koodilukon syöttäminen 8 epäonnistuneen yrityksen jälkeen lukitsee käyttäjän nyt 15 minuutiksi
  • Paljastuneita karhu-, villisian- ja kanapopulaatioita palvelimen järjestelmänvalvojan käyttöliittymässä
  • Lisääntynyt ihmisen tekoälyn reagointikyky.
  • Yhdistelmäjousi siirrettiin T1 Techtreeen
  • Yhdistelmäjousi menettää kuntonsa vedettynä taaksepäin
  • Vähentynyt NVG-rae- ja peittovoimakkuus
  • Kalaa voi nyt myydä lisää romuksi kalastajakylävaihdossa
  • MP5 NPC:n pudotusmahdollisuus pienentynyt
  • Vartiotorni rappeutuu, terveys ja askarteluaika korkeammalle
  • Pöytäesineet eivät enää tarvitse metallisirpaleita
  • Suurempi metsätiheys
  • TechTree T2 sähkö ja autonosat nyt erillisessä haarassa
  • [MLRS] Lisäsi kohteen osumaaluetta ja raketit keskittyvät vähemmän kohti keskustaa. Yleisesti ottaen se on nyt parempi suurempiin kohteisiin kuin tarkkuuskohdistukseen.
  • [MLRS] Lisäsimme hieman MLRS-käyttöliittymän kartan zoomausta helpottaakseen kohdistamista (muista, että se näyttää myös sijoittamasi merkin).
  • [MLRS] MLRS-käyttöliittymä tukee nyt muiden kielten merkkejä.
  • [MLRS] MLRS-raketin räjähdysmaaefekti toistetaan nyt todellisessa osumakohdassa eikä suoraan pääräjähdyksen alapuolella.
  • [MLRS] Pienennetty MLRS-rakettimaailman mallin kokoa ja massaa 25 prosenttiin todellisesta koosta ja massasta. Ei enää jättimäisiä raketteja.

KORJATTU

  • Korjattu kallokiven iho puuttuu äänitehosteita
  • Korjattu tapaus, jossa ammukset katosivat, kun automaattinen torni lataa aseen uudelleen
  • Eläimet eivät enää hyökkää pelaajien ruumiita vastaan.
  • Eläimet eivät enää hyökkää pelaajia vastaan ​​modulaarisissa ajoneuvoissa.
  • Korjattu joidenkin yksityisten hakkerointipalveluntarjoajien väärinkäyttämä desyncin hyväksikäyttö
  • Korjattu aukon hyväksikäyttö, jota monet hakkerit ovat käyttäneet väärin
  • Korjattu tehtävän käyttöliittymä on otettu käyttöön ensimmäisen avauksen yhteydessä ja sulkeminen vaatii kaksoisnapsautuksen
  • Korjattu jotkin tehtävän kirjoitusvirheet, virheellinen teksti ja väärät palkkion määrät
  • [MLRS] Korjattu MLRS-raketin takasytytysefektit, jotka vilkkuvat kun saavut LOD-alueelle.
  • [MLRS] Kiinteät kasettinauhurit eivät tartu kunnolla MLRS:n liikkuviin osiin.
  • Korjattiin SAM-sivustot, jotka eivät enää ammu kuumailmapalloja
  • Rakettiammusten tietopaneeli näyttää nyt niiden todellisen maksimikantaman puolivalmisteen sijaan.
  • Korjattu kaivinkoneen LOD-ongelmat

Tämän päivän täydellinen erittelyRuostepäivitys, muista tutustua kehittäjien blogiin oikein tässä .