Sonic Symphony 30-vuotisjuhlakonsertti – alkamispäivä, kellonaika ja katsomisohjeet

Sonic Symphony -konsertin on määrä striimata tänään osana Segan juhlaaSonic the Hedgehog30 vuotta.

Sega kiusoitti ensimmäisen kerran Sonic Symphony -konserttia Summer Game Festin aikana, ja se on ilmainen tapahtumaSonic the HedgehogSega Genesisissä.

Koko orkesteria säestää joukko esiintyjiä, mukaan lukien Crush 40 ja DJ Tomoya Ohtani, jotka soittavat sarjan ikonisia teemoja.

Sonic Symphony -konsertin alkamispäivä ja -ajat

Sonic Symphony -konsertti esitetään tänään 23.6.2021 seuraavina aikoina:

  • Tyynenmeren aika: 12 PM PDT
  • Keskiaika: 14:00 CDT
  • Itäinen aika: 15 PM EDT
  • Britannian aikaa: 20 BST
  • Euroopan aikaa: 21 PM CEST

Kuinka katsoa Sonic Symphony -konserttia

Koska Sonic Symphony -konsertti on osa Summer Game Festiä, suora lähetys on katsottavissa tapahtuman kanavalla. Youtube ja Nykiä kanava.

Nintendo Life on myös ilmoittanut, että se lähettää konsertin suorana lähetyksenä Youtube .

Sonicin 30-vuotisjuhlailmoitukset

Viime kuussa Sega järjesti Sonic Central Livestream -tapahtuman, joka nosti verhon kehittäjän suunnitelmista juhlia sinisen siilin syntymäpäivää.

Sonic Colors: Ultimatejulkistettiin PS4:lle, Xbox Onelle ja Switchille vuoden 2010 tasohyppelyn remasteriksi, ja se julkaistaan ​​7. syyskuuta.

Sonic Colors Ultimate
Sega

Kaksiosainen animaatiosarja nimeltäSonic Colors: Rise of the Wispson myös valmisteilla, mukana Sonic-ääninäyttelijä Roger Craig Smith.

Sega työstää uutta kokoelmasarjaa, joka sisältää kolme ensimmäistä Sonic-peliä, ja nopea hahmo tulee myös esiintymäänKahden pisteen sairaala.

Matkalla on myös venelasti tavaroitaSonicfaneja, mukaan lukien Giant Eggman Robot -leikkisarja ja aSonicDark Horsen tietosanakirja. IDW julkaisee myös 80-sivuisen sarjakuvanSonicsellaisia.