Steamin talviale 2021 alkamisaika, julkaisupäivä ja lähtölaskenta

Etkö saanut kaikkia haluamiasi tarjouksia Steam Halloween -alennuksessa pari kuukautta sitten? Sitten olet onnekas, uusi kierros on tulossa, sillä Steam Winter Sale 2021 on aivan nurkan takana.

Steam on tunnettu tuottoisista myynneistään joka kausi, ja talviale on yleensä yksi parhaista. Jos olet odottanut suosikkitietokoneidesi hankkimista, nyt saattaa olla aika räjähtää. Vaikka myyntiin tulevien pelien valikoima on edelleen mysteeri, voit olla varma, että jokaiselle löytyy jotakin.

Joten toivottavasti olet säästänyt, sillä olemme vain muutaman päivän päässä seuraavasta suuresta alennusmyynnistä. Tässä on Steam Winter Sale 2021 julkaisupäivä, alkamisaika ja virallinen lähtölaskenta.

Milloin Steam-talvimyynti 2021 alkaa?

Steamin talviale vuodelle 2021 alkaa Keskiviikkona 22. joulukuuta klo 10.00 PT / 13.00 ET / 18.00 GMT .

Faneilla on yhteensä 2 viikkoa aikaa noutaa joitain suosikki PC-peleistään alennuksella, sillä alennusmyynti päättyy keskiviikkona 5.1.2022.

Tarjoukset tulevat sisään ja ulos joka päivä edellä mainittuna aikana, ja jotkut tarjoukset kestävät pidempään kuin toiset. Joten jos näet haluamasi pelin alennettuun hintaan, muista noutaa se ennen sopimuksen päättymistä.

Saat selville Steamin talvialeen tarkan alkamisajan alueellasi SteamDB-verkkosivusto suoraa lähtölaskentaa varten.



Milloin on seuraava Steam-ale talven 2021 jälkeen?

Vaikka mitään ei ole vielä tehty virallista, mukaan SteamDB , fanit voivat odottaa Lunar New Year -aleen tapahtuvan torstaista 27. tammikuuta 2022 torstaihin 3. helmikuuta 2022. Tämä tarkoittaa, että käyttäjillä on viikko aikaa poimia eksklusiivisia tarjouksia, jotka he ovat saattaneet jäädä paitsi loma-aikana. .