Warzone: Verdanskin viimeiset tunnit -tapahtuman alkamisaika ja julkaisupäivä

Warzonenuusi Caldera Pacific Map on aivan nurkan takana, mutta ennen kuin astumme uuteen aikakauteenWarzone, meidän on sanottava hyvästit Verdanskille tulevassa 'Last Hours of Verdansk' -tapahtumassa.

Valmistaaksemme sinut Verdanskin viimeisiin tunteihin olemme koonneet kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää, mukaan lukien aloitusaika ja päivämäärä, jotta tiedät tarkalleen, milloin kannattaa hypätä mukaan.

Milloin tekeeWarzonenVerdansk-tapahtuman viimeiset tunnit alkavat?

Tapahtuman virallinen alkamisaika ja päivämääräWarzoneVerdanskin viimeiset tunnit -tapahtuma on Maanantai 6. joulukuuta 2021 klo 10.00 PT / 13.00 ET / 18.00 GMT .

Uusi soittolistapäivitys otetaan käyttöön yllä mainittuna aikana ja päivänä, kun olet vastaanottanut päivityksen, uusi soittolista nimeltä 'Last Hours of Verdansk' tulee saataville. Valitse vain soittolista ja tule sanomaan viimeiset hyvästit Verdanskille ennen kuin Caldera saapuu myöhemmin tällä viikolla.

Milloin UusiWarzoneKartan julkaisu?

Sillä jo omaCall of Duty: Vanguard, aikainen pääsy uuteenWarzoneCaldera Map alkaa keskiviikkona 8. joulukuuta. Uuden kartan täydellinen julkaisu seuraa 24 tuntia myöhemmin torstaina 9. joulukuuta niille, jotka eivät omistaCall of Duty: Vanguard.

Sekä uuden tuloWarzonekartta, kausi yksiVanguardalkaa myös 8. joulukuuta. Uusi Battle Pass, Moninpelikartat, Aseet, Zombies-sisältö ja paljon muuta saapuvat ensimmäisen kauden mukana.Vangaurd.

Warzonepelaajat voivat myös nostaa uuden Battle Passin tasoa ensimmäisellä kaudella osanaVanguardintegraatio 8. joulukuuta. Lisätietoja aiheestaWarzoneTyynenmeren jaVanguardEnsimmäinen kausi, vieraile Velvollisuuden kutsuverkkosivusto .